HKUD "HUTOVO"

Subota, 23 Travanj 2016 20:40

Američki portal ''Top 10 archive'' uvrstio isječak sa nastupa Hkuda Hutovo u svome videu pod nazivom ''10 nevjerovatnih činjenica o Hrvatskoj''

Američki portal ''Top 10 archive'' u svome nedavnome video članku naziva ''10 nevjerovatnih činjenica o Hrvatskoj'' uvrstio je isječak sa nastupa Hkud Hutovo na dubrovačkom Stradunu. Portal osnovan 2012. godine od strane Alexa Bennetta specijalizirao se u izradnji takozvanih ''top 10'' video uradaka u kojima svojim čitateljima pokušavaju prikazati razne činjenice te zanimljivosti iz svijeta sporta, glazbe, prirode i društva, geologije i mnoštva različitih tema.

 

Top 10 Archive na kanalu You Tube ima pravu malu vojsku fanova pa tako broje 614.243 pretplatnika. Video pod nazivom ''Top 10 nevjerovatnih činjenica o Hrvatskoj'' objavili su na kraju veljače 2016. godine i trenutno je pogledan skoro 160 000 puta. 

''Naše putovanje oko svijeta nastavljamo sa prelijepim Europskim srebrom, Hrvatskom. Hrvatska je smještena na raskrižju Srednje, Južnoistočne Europe i Mediterana. Hrvatska ne privlači pažnju kakvu realno zaslužuje - pa ispravimo to sa našim izborom 10 nevjerovatnih činjenica o Hrvatskoj.'' autori navode u uvodu.

U prilogu Vam donosimo spomenuti video a isječak u kojemu se pojavljuje Hkud Hutovo možete pronaći na 07:17 minuti. 

Pročitano 444 puta

Medij