HKUD "HUTOVO"

Subota, 05 Svibanj 2012 11:19

SUSRET GENERACIJA HUTOVO 2012.

Ekipa Mlade Nade I pobjednik je ovogodišnjeg, šestog po redu susreta generacija u Hutovu svladavši u finalu Mlade Nade II rezultatom 5:2! Sada već tradicionalno malonogometno natjecanje osnovano je radi okupljanja ljudi porijeklom iz Hutova, bar jednom godišnje na isto mjesto s ciljem druženja te ''fer'' i korektnog sportskog natjecanja! Kao uvertiru u natjecanje odigrana je utakmica između mladih ekipa( 97.godište i mlađi) djece koja žive u Hutovu protiv svojih vršnjaka iseljenih iz mjesta. Boljim izvođenjem kaznenih udaraca ekipa ''domaćih'' je pobjedila!
Natjecanje je započelo utakmicom između Veterana II (70.-80. godište) i Mladih Nada I ( 90. godište i mlađi). U vrlo neizvjesnom susretu, plasman u finale izborila je ekipa Mlade Nade II nakon kaznenih udaraca!
 
U drugom polufinalnom ogledu neizvjesnosti nije bilo! Čak ni uz silni sudački vjetar u leđa, jači od Senjske bure te ni više ni manje nego 8 (nepostojećih) kaznenih udaraca dosuđenih u njihovu korist, ekipa Veterana I ( 65. godište i stariji) poražena je od ekipe Mlade Nade II rezultatom 9:4!
Treće mjesto osvojila je ekipa Veterani II koja je rezultatom 5:2 pobjedila ekipu Veterani I unatoč silnom trudu Vlade Konjevoda koji je u tom susretu postigao najljepši gol natjecanja!
U finalu su se sastale ekipe Mlade Nade I i Mlade Nade II! Dado Previšić je na samom početku utakmice efektnim pogotkom doveo Mlade Nade II u vodstvo. Nakon primljenog pogotka Mlade Nade I su povezali konce igre te vrlo brzo na krilima trostrukog strijelca Marija Njavre dolaze do nedostižnih 5:1! Do kraja susreta Dado Previšić je svojim drugom zgoditkom samo ublažio poraz Mladih Nada II!
 
Mario Njavro( Mlade Nade I) i Slaven Bogdan ( Mlade Nade II) proglašeni su najboljim strijelcima turnira sa po 4 pogotka, dok je vratar pobjedničke ekipe Josip Njavro proglašen za najboljeg čuvara mreže turnira!
Nakon uzbudljivog sportskog dijela priredbe druženje se nastavilo do kasno u noć! Goste su zabavljali poznati domaći majstor harmonike Dragan Raič te HKUD Hutovo!
 
Pročitano 1014 puta
Više u ovoj kategoriji: HKUD "Hutovo" u 2011. »